A november beköszöntével a teraszról kissé beljebb bújunk a villa éttermébe és szalonjába, ahol november 2-án este az ősz ízeivel és az évszakhoz illeszkedő dél-olasz borválogatással emlékezünk meg a lassan elmúló nyárról és köszöntjük a későn, de annál gyönyörűbben beköszöntő őszi színeket. Ehhez álmodtunk meg egy izgalmas menüsort, amelyben keverednek a térségre és a szezonra jellemző ízek és hozzávalók egy csipetnyi olasz gasztronómiával…
Menüsor:
Piccini – Prosecco
Erdei gomba hab
Piccini – Bianco Memoro – Puglia
Keszthelyi tokhal carpaccio, nduja kolbász morzsával
Piccini – Rose Memoro – Puglia
Gesztenye velouté
Piccini – Rosso Memoro – Puglia
Kacsamell, vaníliás körte püré és tökös nudli
Vesevio – Taurasi – Campania a vezuv lejtői
Szarvasgerinc, gratinburgonya, vörösboros szilva répákkal, hagymákkal
Luccarelli – Primitivo Il bacca – Puglia
4 rétegű csokoládé mousse
Ár: 15.900 Ft / fő (amely tartalmazza a menü- és a borsort)
Kedvezményes ár szállással: 71.900 Ft / 2 fő / éj (amely tartalmazza a szállást, borvacsorát, reggelit, welcome Prosecco-t, wellness- és moziterem használatot)
2 éjszakás foglalás esetén az extra éjszaka ára 39.000 Ft / 2 fő / éj
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
Foglalás: info@villavitae.hu