Technológia a turizmus hátterében

0
348

Napjainkra a technológia és az általa adott lehetőségek az egyik legnagyobb mozgatója, hajtóereje a turizmusnak és azon belül is az utazási ügynökségeknek. Az utazások, szállások áttekintése és a foglalások leadása nagymértékben megkönnyíti az átlagemberek életét. Hiszen bármely kontinens bármely városából foglalhatunk a világ bármely pontjára szállást néhány gombnyomással.

Az utazási ügynökök számára is nagy segítség a technológia fejlődése a turizmusban. Segítségével átfogóbb, érdekesebb útiterveket tudnak létrehozni és jóval frissebb információkkal tudják ellátni az érdeklődőket.

A fejlődés felgyorsította a piacot és folyamatos növekedés tapasztalható az utazások és a hajóutak tekintetében. Növelve a gyors és könnyen használható technológia fontosságát.

Ezen szekcióban jelenleg a Traveltek jár az élen az iSell foglalási rendszer megalkotásával. Az iSell a cég zászlóshajója, ami engedi az ügynököknek és az operátoroknak az eladások lebonyolítását. Továbbá segít, hogy minőségi portfóliót készíthessenek a klienseiknek és ezt jóval egyszerűbben tehessék meg.

Az iSell-t vezető szerepét tovább növeli, hogy az utazási ügynökök olyan technológiát igényelnek, amelyben személyre szabható az eladáshoz és vevővel történő kapcsolattartáshoz szükséges eszközök és ezt a nap bármely szakában elérhessék. Ezzel időt és energiát megspórolva az utazások értékesítésénél.

Az iSell dinamikus eszköz csomagja versenyképessé teszi az azt használó klienseket. Lehetővé teszi a teljesen egyedi ajánlatok, utazási csomagok kidolgozását és ajánlását.

A Traveltek lehetőséget ad, hogy az egyre erősödő versenyben az utazási ügynököknek lehetősége legyen együtt fejlődni a turizmus változó igényeivel.

forrás: https://www.travelpulse.com