Utascsalogató stratégia a Lufthansa-tól

0
340

A Lufthansa Group egyre több lehetőséget kínál az utasok számára, melyek fokozzák az utazás minőségét, hogy a lehető legtöbbet  kihozhassák a kapcsolódási idejükből.

“Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, hogy az utasok számára biztosítsuk a prémium utakat és az emlékezetes élményeket” – mondta Tamur Goudarzi Pour, az Americas és a Lufthansa Group alelnöke.

A Swiss International Air Lines, a Switzerland Tourism és a Switzerland Travel center szoros együttműködést alakított ki, hogy ajánlhassák a ‘Stopover Switzerland’ programot. A program lehetővé teszi mind a szabadidős, mind az üzleti útra induló utasoknak, hogy 1-től 4 napig terjedően megszakítsák az átszállást Svájcban.

Jelenleg 8 testreszabható utazási csomaggal rendelkeznek, melyek segítségével az utasok kihasználhatják a Svájcban töltött időt. Felkereshetik az ország nevezetteségeit, látványosságait és tartalmas, hasznos időt tölthetnek el úgy, hogy nem kell izgulni a kapcsolodási idő miatt. Minden csomag tartalmaz szálláslehetőséget egy 3 vagy 4 csillagos szállodában, valamint feljogosít minden tömegközlekedési eszközzel történő utazásra, a kiválasztott helyszínen. Továbbá a csomagok helyi utazási tippeket tartalmaznak.

Amerika, Szingapúr és India voltak az első országok ahol bemutatták Svájc ‘Stopover’ programját. A programot a Lufthansa Group többi tagjánál is elkezdték beveztni. Ide tartozik a Brussels Airlines, ahol a svájci programhoz hasonló lehetőségeket kínálnak utasaik számára.

Forrás: http://www.breakingtravelnews.com