A Marriott International bejeltése szerint a JW Marriott Panama megnyitja kapuit az első látogatók előtt Panama városban.

Az átadással a 284m magas épület lett (korábban a Bahai Grand Panama Hotel) a közép-amerikai régió legmagasabb szállodája.

“Panama város egy élenk és elragadó úticél napjainkban, mely egyre inkább inkább előtérbe kerül, mint úticél a turisták számára.”-mondta Mitzi Gaskins a JW Marriott marketing igazgatója. “A JW Mariott portfólia részeként fontosnak tartják, hogy a kultúrális és a luxus élményekre fókuszál, a mélyen gyökerező hagyományokat megőrizve teremtsenek új értéket.”

A szálloda a rangos Punta Pacifica szomszédságában található, közel a város kereskedelmi, banki és szórakoztató negyedeihez.

A kínálatában 369 jól felszerelt és 41 luxus lakosztály érhető el, melyek mindegyike tágas terasszal és saját erkéllyel rendelkezik, ahonnan kilátás nyílik a Panama-öbölre és a városra.

Panama élénk központ, divatos metropolisz a szabadidős és az üzleti útra érkezők számára. Évszázados történelme és kultúrája mellett vonzóak a közelében található trópusi strandok.

Az ország stratégiai tervezésének köszönhetően Panama az utazók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A cél Panama versenyhelyzetének a javítása, növelése a nemzetközi piacokon.

Forrás: http://www.breakingtravelnews.com