Újabb szálloda nyílik Budapesten: az egykori Főposta épületét alakítják át

0
333

A hotel 2020-ban nyit.

Újabb szálloda épülhet Budapest belvárosában: megállapodott a Hyatt Hotels Corporation a Városház Utca Projekt Ingatlanforgalmazó Kft-vel egy 231 szobás szálloda fejlesztéséről. A Petőfi Sándor utcai hotel várhatóan 2020 elején nyitja meg kapuit – idézi a PortfolioBusiness Wire közleményét.

A Hyatt Regency Budapest a belvárosban, az egykori Főposta épületében kaphat helyet. Az üzemeltető a szabadidős turizmus mellett az üzleti turizmusra is számít, így az épületben helyet kap egy csaknem 400 négyzetméteres terem és több, mint 600 négyzetméternyi tárgyaló.

A szállodát működtető cég ezzel tovább erősíti Magyarországon való jelenlétét, ugyanis a Ferenciek terén álló Párisi Udvarból átalakított szálloda – a Mellow Mood Hotels üzemeltetésével – a The Unbound collection by Hyatt franchise lánc második európai tagjaként fog működni. A Párisi Udvar Hotel Budapest év végére készül el, 110 szobával, 18 lakosztállyal, 2 tetőkertes, körpanorámás luxuslakosztállyal. A hotelről itt írtunk részletesen.

Forrás: hvg.hu