Neha Parikh – Hotwire

0
607

Neha Parikh a világ egyik vezető utazási oldalának a Hotwire-nek az elnöke, amely az Expedia Group tagjaként van számontartva. Jelenlegi pozíciójának betöltése előtt Neha volt a Hotels.com  Global Brands and Retail alelnöke, vezette a marketing tevékenységeket, felügyelte a pénzügyi terveket és műveleteket, valamint vezető értékesítési, üzleti fejlesztést és partnermarketinget folytatott.

Mielőtt csatlakozott volna a Hotels.com-hoz 2008-ban, a Cambridge Group fogyasztói keresleti stratégiai tanácsadásában dolgozott, ahol számos kiskereskedőnél vezetett projekteket. Korábban a Dade Behring vállalatnál marketingben és a termékfejlesztésben vett részt. Emellett a Pricewaterhouse Coopers, az LLP vezető tanácsadójaként dolgozott, és tapasztalatott szerzett egy chicagó-i startup cégben is.

Neha az Austin-i Texas Egyetem bölcsészgazdálkodási szakán diplomázott és a Northwestern University Kellogg School of Management-től MBA-t szerzett. A Kellogg-ból végzett diplomát követően a Cape York Intézet politikatervezetével és vezetésével foglalkozott Queensland-ben, Ausztráliában, ahol segített egy kormányzati marketing ügynökség elindításában.