Menjünk a Tölcsibe!

0
336

A Wesselényi utcában sétálva fedezhetünk fel egy kis street food helyet, amiről nem is gondolnánk, hogy a megnyitását 10 éven át tartó hosszas tervezés előzte meg. De azt mondják, a befektetett idő és energia idővel megtérül!

Ez meg is történt a Tölcsibével hiszen az idei nyitás után máris elismerésben részesítették a tulajdonosokat, ugyanis elnyerték a Legjobb Nemzetközi Street Food Hely díjat a 2018-as The Hungarian Street Food Awards versenyen. A díjnyertes étel pedig a fűszeres hússal töltött waffel sok-sok szósszal és zöldségekkel.

„Az ötlet maga egy amerikai út során jött szembe velük. Az általunk kínált étel egy stílus, ami Amerikában nagyon kedvelt és népszerű”  – fogalmazott közleményben Hutás László, a két tulajdonos egyike. „A céget Gáborral alapítottuk, aki az ételeink megálmodója és alkotója, és a professzionális konyhai folyamatokért felel” – tette hozzá.

A zsűri tagjai Bánki D. Stella, a Forbes magazin gasztrorovatának vezetője, Papp Regina, a WeLoveBudapest főszerkesztője és Susánszky Ádám, a Zing Burger alapítója voltak. A végleges döntés egy titkos próbavásárlás döntötte el, amit a szakmai zsűri végzett.