A Tripkicks és Colleen Black közösen dolgozik az innovatív utazási technológiák területén

0
319

A Tripkicks bejelentette, hogy Colleen Black (elismert utazási szakértő) tanácsadóként fog közreműködni az innovatív utazási technológiák területén ismert céggel. Cél a céges utazási költségek csökkentése, ami előnyös az alkalmazottak és a vállalat partnerei számára is.

„Örömmel üdvözöljük a Colleen-t a tehetséges és növekvő csapatunkban” – mondta Jeff Berk, a Tripkicks vezérigazgatója.  Colleen rendkívül sikeres üzleti utazástervező, és tanácsadó. Egyedülálló perspektívát és hangot ad, mind a vevőket, mind a szállítókat képviselve. Küldetésének érzi, hogy jelentős értéket szerezzenek az üzleti utazóknak és a munkáltatójuknak, ami magában foglalja a komplex vállalati programok és az őket támogató beszállítók mély megértését.

Colleen Black karrierje több mint 30 éve töretlen, korábban a CWT, a BCD, az AirPlus és a GoldSpring Consulting vezető pozícióit töltötte be.

„Az üzleti utazási technológia legújabb innovációjával és lendületével a vállalatok számára valós lehetőséget kínálnak arra, hogy korszerűsítsék programjukat és az utazásokhoz szükséges technológiát” – mondta Black. „Frissítő, hogy olyan csapattal működhetek együtt, akik minden lehetőséghez nyitott szemmel közelítenek, és valóban értékeli az ügyfeleket.”