Sikerfilmek az Aria Hotel mozitermében

0
498

A Cirko Film, a Magyar Nemzeti Filmarchívum és az Aria Hotel Budapest együttműködésével folytatódik az őszi moziszezon.

A szálloda mozi minőségű vetítőterme, a Teatro Aria március végéig minden kedden hollywoodi klasszikusokat, magyar és nemzetközi sikerfilmeket vetít. A filmrajongók a High Note SkyBarban kezdhetik az estét, amely az álomgyár aranykorát idéző díszletben filmművészet által ihletett tematikus fine drinking bármenüt kínál. Egy-egy este erejéig a budapesti forgatagból filmforgatást idéző miliőbe csöppenhet és mozicsemegékből töltekezhet, aki ellátogat a Bazilika szomszédságába.

Gyakori, hogy a mozik levesznek műsorukról egy-egy olyan filmet, amelyet még sokan meg szeretnének nézni. Örülök, hogy a legnépszerűbb filmjeink közül néhány ismét bemutatásra kerül egy szokványostól eltérő moziélmény részeként – mondta el Balassa Péter a Cirko Film vezetője, akik A négyzet, Paterson, Ízlés szerint fűszerezve, Vendégek, Könyvesbolt a tengerparton, Csak a szerelem számít, Kezedben a sorsod és a Férfiak fecskében című filmek bemutatásában működnek együtt a szállodával.

A Magyar Nemzeti Filmarchívum korábban Claudia Cardinale és Klaus Maria Brandauer magyarországi látogatásának eseményei kapcsán kooperált az Aria Hotellel. Most a Sose halunk meg és a Macskafogó felújított változatát mutatják be közös akció részeként. Van, aki forrón szereti, Casino Royale, Grand Budapest Hotel, A nagy Lebowski, majd Karácsonyra hangolódva az Igazából szerelem – néhány további film az 5.1-es Dolby Stereo technikával felszerelt, földszinti Teatro Aria vetítési listájáról, amely egyúttal az Aria Hotel Budapest tetőbárjának őszi-téli fine drinking menüjét is inspirálta.

A filmvetítéseket nachos és sajtszósz helyett különleges gasztronómiai-élmény kíséri: Hollywood csillogása a koncepció szerint 8 koktélba, 6 bárételbe és 2 desszertbe fogalmazva elevenedik meg a High Note SkyBarban, de keddenként a Teatro Aria is kínál szűkített mozimenüt a vetített filmhez passzoló koktéllal.

/var/folders/vf/v2dfz1hn7vj1vqrrg32pb0tr0000gp/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/1354218-700x466.jpg

Forrás: utadon.hu