A Knowcross szolgáltatásminőség-kezelési platformját több magas minősítéssel rendelkező szálloda preferálja. A szoftver fejlesztői bejelentették, a vendégfogadói munkafolyamat-kezelő rendszer integrációját az Infor HMS szállodai vagyonkezelő rendszerével (PMS). Az integrált rendszer célja, a Brooklyn-i William Vale szálloda műveleteinek racionalizálása, új szolgáltatási színvonal felállítása, hogy még magasabb vendég-kiszolgálási színvonalat érjenek el.

“A Knowcross platformot úgy alakították ki, hogy segítse a vendéglátóhelyeket, mint például a The William Vale-t, a vendégigények személyre szabásában és a szervízigények gyorsabb kielégítésében, javítva a termelékenységet és növelve a profitot” – mondta Karen O’Neill, az Americas és a Knowcross elnöke.

A Knowcross-Infor HMS interfész engedélyezi az Infor HMS-rendszerről érkező vendég információk elérését a Knowcross platform számára. Ez lehetővé teszi a William Vale személyzete számára, hogy az információkat felhasználja a Knowcross alkalmazáson keresztül, ami segíti a szállodát a magasabb színvonalú vendégkiszolgálásban.