A VisitDebrecen lett az év legjobb mobiltelefonos szolgáltatása

0
321
Széles Diána és Gődény Gábor a két frissen nyert díjjal

Az év applikációjának választotta a Debreceni Programok, VisitDebrecen mobiltelefonos szolgáltatását 2018-ban a Magyar Marketing Szövetség.

Az alkalmazást ez év nyarától lehetett letölteni, remekül időzítve a Debreceni Virágkarnevál kezdése előtti időpontra. A fejlesztés valós idejű információkat ad a debreceni programokról, úgy, hogy nem csak a kulturális események közül lehet válogatni, hanem a szállások, éttermek és bárok ajánlatai is megtalálhatóak rajta. Keresni időpontok, helyszínek és programtípusok szerint lehet, ami megkönnyíti a tájékozódást a programok között.

„Komoly szakmai siker, hogy a Magyar Marketing Szövetség a legjobbnak ítélte a Debreceni Programok applikációt. Ez egy fontos visszajelzés számunkra, hogy jó úton járunk Debrecen turisztikai információs fejlesztésében” – mondta a díj kapcsán Széles Diána alpolgármester.

„Az a célunk, hogy kiadványaikkal, a köztéri digitális információs kijelzőkkel és az applikációval a lehető leggyorsabban a lehető legbővebb információt nyújtsuk az érdeklődőknek” – fogalmazott Gődény Gábor, a VisitDebrecen divízió vezetője.

Debrecen nemcsak az év applikációja díjat nyerte el idén, hanem – immáron ötödik alkalommal – az Internetes Kultúra Fővárosa vándordíjat is megkapta.  A díj elnyerése megerősíti a város vezetését abban, hogy Debrecenben innovatív és értékteremtő IT cégek dolgoznak a dinamikus gazdasági fejlődésért és a magas színvonalú helyi online kultúra megteremtéséért.

Forrás: tuizmus.com