CheckMyTrip – az év utazási mobil alkalmazása

0
467

A világ vezető utazási mobilalkalmazásának a CheckMyTrip-et választották a World Travel Awards díjkiosztón.

 Az Amadeus által kifejlesztett alkalmazás sikere kapcsán a vállalat közleménye szerint: az utazási applikációk piacán kiélesedett a verseny, ezért nekik is teljes mértékben át kellett alakítaniuk mobilplatformjukat. Kiváló iparági partnerek bevonásával létrejött az Amadeus Mobil Kollektíva, amely képes volt a lehető legrugalmasabb és legmegbízhatóbb applikáció létrehozására.

A CheckMyTrip több területen is sokat fejlődött. Kifinomultabb dizájn, javuló tulajdonságok és jelentősen erősödő képességek jellemzik az újratervezett applikációt. A fejlesztések hatása nem marad el hiszen a platform közel kétmillió aktív felhasználót szolgál ki évente mobilalkalmazásokon és reszponzív webes felületen keresztül. Az alkalmazás áruházakban is magas pontszámmal értékelik, az App Store-ban 4,7 pontra minősítették, az Android-app pedig 4,5 ponton áll.

Michael Bayle (Executive Vice President for Mobile) közleményében olvasható, hogy ma már több mint egy tucat kiváló utazási márkával működnek együtt, ennek eredményeként olyan csúcsminőségű kiegészítő szolgáltatásokat tudnak nyújtani az utazók számára, mint a különféle aktivitások, túrák, parkolás, taxi- vagy transzferszolgáltatás. “A CheckMyTrip, illetve tágabb összefüggésben az Amadeus Mobile B2B platformja a vásárlók, szolgáltatók és technológiai partnerek gyűjtőpontja, amelyen keresztül bekapcsolódhatnak a globális utazási gazdaságba” – teszi hozzá.

Forrás: Turizmus Online