A Google és a Hamburg Tourism bővíti digitális oktatási programját

0
326

Két sikeres projektszakasz, összesen 16 műhely és mintegy 400 résztvevő után, a Google és a Hamburg Tourism (HHT) úgy döntött, hogy 2019-ig folytatja a #wirfuerdich képzési programot.

Januártól kezdődően a program ingyenes oktatási modulokat kínál, olyan témákban, mint például az adat- és webelemzés, az agilis üzleti fejlesztés, vagy a tervezés. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek a digitális stratégiai gondolkodás fejlesztésére, a digitális csatornák használatára, az ügyfélkapcsolatok erősítésére. A program 2020-ig folytatódik.

„A képzési program célja a küszöbértékek csökkentése és nyílt hozzáállás kialakítása napjaink digitális kérdéseivel szemben. A digitalizálás nem alakítható ki a megfelelő hozzáállás nélkül. Ebben a tekintetben nem csak a technológia fontos, hanem az emberi tényező is. A digitalizáció segít abban, hogy jobban megértsük ezeket az igényeket, és új élményeket hozzunk létre belőle, valamint gazdasági sikereket érjünk el” – mondta Hamburg Otremba ügyvezető igazgató.

A program tartalma szorosan illeszkedik a piac igényekhez köthető ágazati felmérésekkel, Otremba szerint. Márciusban hét további képzési modult kínálnak azzal a céllal, hogy erősítsék az ágazaton belüli kapcsolatokat és megfelelő lehetőséget biztosítsanak a digitális változás témájának megvalósítására. Az együttműködést a Google és a HHT kezdeményezére jött létre, a DEHOGA Hamburg, a Hamburg Kereskedelmi Kamara és a Hamburg Turisztikai Egyesület együttműködésével.

Forrás: traveldailynews.com