Book Your Italy – Új e-kereskedelmi webhely, amely exkluzív élményeket és privát túrákat kínál

0
386

Book Your Italy egy vadonatúj e-kereskedelmi webhely, amelyet a Travel-Lab Tour Operator tervezett. A cég innovatív módszere Olaszország felfedezését kínálja az olaszok és mindenki más számára, akik az egyedülálló ”Made in Italy” élményt keresik vagy megfelelő helyszínt szeretnének találni egy üzleti tárgyaláshoz.

A legújabb fejlesztéssel egy egyszerű és egyedi távközlési hibrid portált hoztak létre, ahol bárki megtalálhatja a legjobb lehetőségeket Olaszországban, sőt mások által feltöltött értékeléseket olvashat mielőtt kiválasztja a számára legszimpatikusabb programot.

A Book Your Italy egy nagyon személyes utazási program, amely azon felül, hogy megmutatja az egyszerű gyalogtúra útvonalakat, olyan lehetőségeket kínál, mint például professzionális idegenvezetők vagy szabadúszó művészettörténészek által tartott túrák, ahol végig vezetik a turistákat akár az olasz gasztronómián vagy a városi nevezetességeken.

A luxus szerelmesei helikopteres városnézést is választhatják, egy üveg Franciacorta borral a fedélzeten. Ezen felül segít információt szerezni azokról a kastélyokról és múzeumokról, amelyek kizárólag éjszaka tartanak nyitva.

A „click and book” oldal mögött álló szakemberek jelenléte által biztosítják az azonnali online támogatást az ügyfelek számára, chat, e-mail és online űrlapok használatával.