Érkeznek a fejlettebb technológiák a digitális utazástervezés területén

0
416

Bemutatták a Virtuoso úttörő utazástervező platformját, a Wanderlist-et Austinban a 2019 U.S. & Canada Forum-on. A technológia és a humán érintkezés összekapcsolása egyedi módon került kialakításra, biztosítva a kiterjedt tanácsadói hálózatot. Az egyedi utazási portfóliók rendszerezése révén, a Virtuoso Wanderlist újra írhatja az iparági játékszabályokat. Segíti az utazási ügynökök munkáját az ügyfélkapcsolatok megerősítésében és az utazási lehetőségek feltérképezésében.

A Wanderlist lehetővé teszi a tanácsadók számára, hogy ügyfeleik jövőbeli utazását proaktív módon kezeljék, a felhasználók sajátos inputja alapján, egyidejűleg egy utazás reaktív tervezésével. A pénzügyi tanácsadás modelljére építve a platform a professzionális szakértelem és a legújabb technológia hatékony kombinációját kínálja. Arra ösztönzi az ügyfelet, hogy nagyobb mértékben vegyen részt utazásai megtervezésében.

Számos kutatást végeztek, melyek alapján megállapították, hogy az emberek utazással kapcsolatos tervei 2 részből épülnek fel: a helyek ahová el akarnak jutni és az élmények, amit át szeretnének élni. Matthew D. Upchurch, a Virtuoso elnök-vezérigazgatója ezzel kapcsolatban elmondta – „Elindultunk egy olyan rendszer kiépítése felé, amely lehetővé tette a tanácsadók számára, hogy jobb keretet alakítsanak ki ügyfeleik utazási kívánságlistáihoz.”

Mind két fél számára különleges élményt biztosít a személyre szabott utazási portfólió létrehozásának vizuális online folyamata, melyben az ügyfelek útitársaikkal, családdal, barátokkal együtt állíthatják össze kívánságlistájukat, az ügynökök pedig igazi szakértővé válhatnak a többlet információk ismeretében.

A Wanderlist lehetőséget biztosít 160 hely és 1500 élmény felfedezésére a világ minden tájáról telefonon, táblagépen vagy számítógépen. Ezeket rendezhetik létrehozva egy saját utazási tervet, melyet végül a tanácsadó felülvizsgál és kialakítja az egyedi, személyre szabott ajánlatot az ügyfél számára.

A rendszer modernizálja a munkafolyamatot is. Időben értesíti az utazási ügynököt és segít a következő utazás megtervezésében is, megkeresve a legjobb szállást, körutazást, túrát. Figyelembe véve a szezonalitást, személyes menetrendet készíthet a legjobb utazási időpontokról és tájékoztatást ad az utazás közbeni feladatokról is.

A platform a béta tesztelése és annak elfogadása után a Virtouso-val együttműködési kapcsolatban álló utazási irodák megkezdhetik a platform használatát. A tanácsadók pedig egy képzésen vesznek részt, melyet a rendszerben hitelesítenek.

Forrás: travelpulse.com