Trópusi álomutazás a gyerekekkel – I. rész

0
516

Egy ilyen utazás gyerekekkel egyaránt lehet izgalmas és ijesztő. Nehéz kiválasztani egy olyan úti célt, amit mindenki szeretni fog. De, hogy elkerüljük a zavarosban halászást, bemutatunk olyan trópusi állomásokat, ahol a család minden tagja meg fogja találni a számára ideális időtöltést.

Kauai, Hawaii

Kauai a Hawaii-szigetek nyolc nagy szigetének egyike, Niihau után a legészakabbi. A sziget az Amerikai Egyesült Államok 24. legnagyobb szigete. Vulkáni eredetű, az 1598 m magas Kawaikini vulkán hozta létre. Itt találhatóak az első petroglifák, vagyis kőbe vésett szimbolikus jelek, amiket még a polinézek hagytak hátra (ilyen jelek találhatóak Mauin is).

Kauai főleg hívogató zöld hegyekből és dombokból áll, ez teszi a világ egyik legszebb szigetévé. Az aktív pihenés részeként szörfözhetünk, választhatunk a helikopteres túrák közül, vagy csodálhatjuk a bálnákat. dolgokkal, beleértve a szörfözést, a bálnafigyelést, a helikopteres túrákat és így tovább.

Sandy Beach in Princeville, Kauai Hawaii (PHOTO: Photo via rschlie / iStock / Getty Images Plus)

San Jose, Costa Rica

Ha a család szereti a hegyeket, vulkánokat, állatokat és a kalandokat, irány Costa Rica. Fővárosa San Jose, ahol hosszan elnyúló strandok, a kalandvágyókat zipline pályák, az állatbarátokat pedig különleges fajokat ismerhetnek meg. Számos hotelből nyílik lélegzetelállító kilátás az esőerdőkre és a vadon élő állatokra.

Hanging bridge in Costa Rica (PHOTO: Photo via DmitriyBurlakov / iStock / Getty Images Plus)

Francia Polinézia

A Paul Gauguin Cruises a világ egyik legkedveltebb útvonalát kínálja. Az óceánjáró megáll Tahitin, Bora Borán, Mooreán és a Cook-szigeten. Ez a körutazás lehetővé teszi, hogy egyetlen út során felfedezhessünk több kitűnő célpontot.

Cruise ship in Bora Bora near mountain (PHOTO: Photo via Paul Gauguin cruises)

Anguilla szigete

Anguilla szigetére nehezebb eljutni, mint karibi szomszédaihoz, de megéri az extra erőfeszítéseket. Itt található a világ legszebb strandjai között számontartott Shoal Bay East és a Rendezvous Bay. Annak ellenére, hogy a nyugalom szigeteként vált ismerté, több helyen, köztük a Shoal-öböl Zemi tengerparti házaiban, a gyerekeket ”vörös szőnyeggel” várják.

Képtalálat a következőre: „Shoal Bay Zemi”

Antigua

Antigua már régóta magasabb rangú karibi úti célként ismert. Jelenleg a sziget turisztikai marketing tevékenysége egyre inkább a családokat célozza. A Starfish Jolly Beach Resort családbarát hangulatával, a gyerekek számára ideális gyönyörű homokos szakasszal és az all-inclusive árakkal teszi vonzóbbá kínálatát.

Starfish Jolly Beach - Aerial (PHOTO: Photo via Blue Diamond Resorts)

Forrás: travelpulse.com és wikipédia