Trópusi álomutazás a gyerekekkel – II. rész

0
517
Tulum Beach, Mexikó

Egy ilyen utazás gyerekekkel egyaránt lehet izgalmas és ijesztő. Nehéz kiválasztani egy olyan úti célt, amit mindenki szeretni fog. De, hogy elkerüljük a zavarosban halászást, bemutatunk olyan trópusi állomásokat, ahol a család minden tagja meg fogja találni a számára ideális időtöltést.

Jamaika

Számos üdülőhely közül választhatunk, ahol az inaktív pihenés áll a középpontban, de mind tudjuk, hogy ez gyerekekkel nehezen kivitelezhető. Viszont Jamaikában könnyen találhatunk gyerekbarát célpontokat. Ilyen a Grand Bahia Principe hatalmas medencéivel, víziparkkal, gyerekklubbal, gyógyfürdőkkel és számos helyi és nemzetközi különlegességeket kínáló étteremmel.

Grand Bahia Principe, Jamaica aerial view (PHOTO: Photo via Grupo Pinero)

Tulum, Mexikó

Ezen a varázslatos helyen fedezhetjük fel az ókori maja birodalom romjait, úszhatunk a cenote-kban (természetes módon kialakult kútszerű karsztképződmény) és sétálhatunk vagy játszhatunk az apróságokkal a gyönyörű fehér homokos strandokon. A mexikói város megfizethető és könnyen megközelíthető, ezért egyre kedveltebb célponttá válik.

Képtalálat a következőre: „cenotes Tulum”

Mykonos, Görögország

Mykonos a görög kultúra és gasztronómia központja. Természetes és egyedi szépsége vonzza a turistákat. Igazai menekülőhely a családi kikapcsolódásra vágyóknak. Merüljünk gyermekünkkel a víz alá, hogy felfedezzük az Égei-tenger tiszta vízének varázslatos élővilágát.

Family of four on european vacation on the edge of pool (PHOTO: Photo via travnikovstudio / iStock / Getty Images Plus)

Galápagos-szigetek

A Galápagos-szigetek egy vulkanikus szigetcsoport, amely közigazgatásilag Ecuador-hoz tartozik. Híres egyedülálló vadvilágáról, ahol számos különleges állat és növényfajjal ismerkedhetünk meg. Itt a gyerekek nem csak a gyönyörű strandokat ismerhetik meg, hanem találkozhatnak óriási teknősökkel, rájákkal, a bálnákkal és még érintetlen korallzátonyokat fedezhetnek fel.

Two kids at scenic terrain on Galapagos South Plaza island (PHOTO: Photo via shalamov / iStock / Getty Images Plus)

Grand Cayman, Kajmán-szigetek

A Grand Cayman szigeten található Seven Mile Beach nyugodt, tiszta vizének köszönhetően a világ egyik legszebb hosszan elnyúló fehér homokos strandja. Méretéből adódóan nincs zsúfoltság, mindig van szabadhely. Béreljünk ki egy óceánparti apartmant és már kezdődhet is a végtelen napozás, búvárkodás, homokvár építés, amellyel életre szóló élményt adhatunk mindennél jobban szeretett gyermekeinknek.

Seven Mile Beach, Kayak and Palm tree from the side (PHOTO: Photo via IreneCorti / iStock / Getty Images Plus)

Forrás: travelpulse.com