Strand Fesztivál – Steve Aoki, a Modestep és az Offenbach is jön Zamárdiba

0
440
forrás: MOL Nagyon Balaton

A kaliforniai DJ-producer, tortadobáló Steve Aoki, a dubstep koronázatlan királyai, a Modestep és a Sigma, valamint a népszerű francia dance duó, az Ofenbach is fellép az idei Strand Fesztiválon, melyet augusztus 20. és 24. között tartanak Zamárdiban.

A MOL Nagyon Balaton kiemelt jelentőségű, immár hetedik alkalommal megrendezendő fesztiválja ad ismét otthont augusztus 20-án a 4. Petőfi Zenei Díj gálájának.

A fesztivál történetében “soha nem látott felhozatal” lesz világsztárokból, a most bejelentett előadók a Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas és Like Mike, valamint Jonas Blue mellé érkeznek a zamárdi szabadstrandra.

Az idei Strand egy nappal hosszabb lesz a tavalyinál, a Petőfi Zenei Díjakat kétórás show keretében adják át és ugyanezen az estén John Newman ad nagykoncertet a közönségnek. – idézte a MOL Nagyon Balaton tájékoztatója Lobenwein Norbertet a rendezvény főszervezőjét, aki hozzátette, hogy a NECC Partyra és a Balaton legnagyobb tűzijátékára is várják a látogatókat.

A szervezők felhívták a figyelmet arra, hogy péntektől a https://strandfesztival.com/ oldalon elérhető a fesztivál három színpadának részletes programja.

(MTI)