Sokunk vágyik egy autentikus görög nyaralásra, ahol elfelejthetjük a hétköznapi gondokat, pár napra magunk mögött hagyhatjuk a munkát, hogy új energiát nyerve feltöltődjünk és örökre szóló élményeket szerezzünk.

Ha többre vágyunk, mint egy “átlagos” tengerparti üdülés nem is találhatnánk varázslatosabb vidéket, mint a Pelion-hegység vonulatai mentén fekvő azonos néven jegyzett Pelion-félszigetet. Ezen a festői tájon – más ismert nevén Kentauri hegyek, a görög mitológia alapján – található a Kravia Lux Inn hotel Dél-Pelion területén.

A környezet amfiteátrális természete révén szenzációs kilátás nyílik a Pagasztikus-öbölre, a hamisítatlanul görög falura, Afissosra és az Égei-tenger ragyogó kék víztükrére, melyet a végtelen olajfaültetvények tesznek még hangulatosabbá.

Afissos szállás: apartman és hotel nyaralás ajánlat blog-fórumA Kravia Lux Inn hotel különleges légkörrel rendelkezik, ahol a természet csodái megelevenednek és pozitív energiákkal töltik fel a vendégeket. A hegyen kialakított medencéből lehetőségünk nyílik pihenés közben csodálni a nyílt tenger szépségét. Különlegessége, hogy kizárólag minőségi természetes alapanyagokból készült a medencét körbeölelő terasz és annak kiegészítői egyaránt. A medencéhez tartozó bár különféle friss gyümölcsleveket, koktélokat és snackeket kínál, melyek a helyi termelőktől származnak.The WebReservationsDirect.Com Demo HotelAz elkülönített szabadtéri jacuzzi lehetővé teszi a privát pezsgőfürdő élvezetét az elmaradhatatlan tengerre néző kilátással. Ha pedig testi és lelki kielégülésre vágyunk kiváló masszőrök álnak rendelkezésünkre, akiktől kérhetünk holisztikus, hang, reflexológiai, arcreflexológiai és thai jógamasszázst is.

Karavia Lux Inn, Afissos, Greece - Booking.comAz este beköszöntével felejthetetlen pillanatokat élhetünk át a fények és színek kavalkádjában, miközben egy kellemes koktélt vagy egy finom görög bort iszogatunk.

Karavia Lux Inn, Afissos, Greece - Booking.comA hotel naponta induló kirándulásokkal teszi színesebbé kínálatát, melyek alkalmával a környék figyelemre méltó helyeit ismerhetik meg a vendégek, így kombinálva az aktív és passzív pihenés kielégítő egyvelegét. A kalandra vágyóknak pedig lehetőségük van extrém kanyonozásra, túrázásra vagy kerékpározásra a hegyvidékes tájon. Bármely formáját preferáljuk az aktív pihenésnek, egyénileg kiválaszthatjuk a legszimpatikusabb útvonalakat a speciális útmutatók segítségével.

Adventure weekend in Pelion: Hiking, Via Ferrata, Canyoning | Just ...Szívből reméljük, hogy hamarosan újra lehetőségünk nyílik járni a világot és felkeresni olyan csodás helyeket mint amilyen a görög Pelion-félsziget.

VM