A új Citalia Sitecore webhely élőben segít az utazóknak felfedezni Olaszország legjavát. Az oldalon a Travelopia és az Inspiretec közösen dolgozik, melyben az együttműködés kiterjed a tervezésre, a felépítésre és az elindításra.

A Citalia díjnyertes márka, amely 85 éve áll azon ügyfelek szolgálatában, akik az olasz csízma felfedezésére vágynak. Az alapos ismeretek, a szakértelem, a szenvedély és a kiemelkedő ügyfélközpontúság által váltak Olaszország vezető utazási szakértőjévé.

A Citalia a második weboldal, amelyet az Inspiretec szállít a Travelopia számára a Sitecore Experience Platform (tartalom kezelő rendszer – CMS) segítségével. Miután korábban megtervezték és elkészítették Travelopia luxus márkájának, a Sovereign-nek az oldalát, az Inspiretec megbízást kapott arra, hogy újból felhasználja és tovább fejlessze a már meglévő platformot, létrehozva egy újabb, még kifinomultabb keresési élményt, amely tükrözi a Citalia egyedi arcát, tartalmát és tapasztalatait.

A Sovereign weboldalhoz hasonlóan a Citalia tartalmazza a Sitecore alapvető funkcióit, hogy egy zökkenőmentesen és kifinomultan működő foglalási platformot biztosítson az ügyfelek számára. Ez pedig a Travelink platformjával történő integráció révén valósul meg, melynek megszerzése kulcsfontosságú volt a webhely általános felépítésében, különös tekintettel cost&book konverziós teljesítményén fokozásában.

Mivel a Citalia csúcskategóriás márka, meg kellett teremteniük a megfelelő egyensúlyt a működőképes, de mégis élményközpontú weboldal számára. Fontos volt, hogy a webhely tükrözze a brand magas értékű kínálatát, miközben kielégíti a felhasználók változatos vásárlási stílusát. Egyes felhasználók, akik a webhelyről nyertek ihletet, inkább felhívják a Citalia szakértői csoportját és rajtuk keresztül intézik a foglalást, míg mások inkább a teljes foglalást online végzik, ezért az Inspiretec-nek minden lehetséges felhasználói igényt figyelembe kellett venniük a platform létrehozásakor.

Richard Baker, az Inspiretec kereskedelmi igazgatója elmondta:

“Nagyon örülünk ennek a legújabb webes projektnek a Travelopia számára – ez megmutatja, hogy a már működő speciális márka, mint például a Citalia, képes tökéletesen kiegyensúlyozni a gazdag inspiráló tartalmat egy tranzakcióra összpontosító keresés, költség és foglalás tapasztalattal, miközben kiaknázza egy olyan CMS üzleti előnyeit, mint a Sitecore. ”

Citalia partners with Gennaro Contaldo to unveil the ultimate ...

A kézbesítési folyamat egy iteratív kód kibocsátásán alapszik, amely lehetővé teszi a korai visszacsatolást és a változások hatékony befogadását, ami különösen fontos a  járvány által generált kihívásokkal teli időkben. Továbbá a szakértő csapat priotizálással gyorsította a kulcsfontosságúnak tartott tartalom betöltést még a nyílt elérés előtt.

Helen Adamson, a Citalia ügyvezető igazgatója elmondta:

„Örülünk, hogy elindítottuk az új Citalia weboldalt. Felismertük a minőségi tartalom fontosságát, és elkötelezettek vagyunk a technológia élvonalában való részvétel mellett és szeretnénk köszönetet mondani az Inspiretec-nek tapasztalataikért és szakértelmükért a weboldalunk felépítéséhez szükséges platform adaptálásában és fejlesztésében. Weboldalunk kulcsszerepet játszik a folyamatos sikerünkben, és bízunk benne, hogy ez biztosítja azt a lehetőséget, hogy a legmegfelelőbb helyzetben páratlan élményt kínáljunk ügyfeleinknek az első pillanattól kezdve.

A Citilia a következő webhelyen érhető el: https://www.citalia.com/