Ahogy a járvány miatt bevezetett utazási korlátozások enyhülnek, a nyári napsütés hívogató sugarai pedig vágyat ébresztenek, hogy magunk mögött hagyjuk a várost és új úti célokat fedezzünk fel. 

A Resonance Consultancy nemrégiben 100 kisvárost rangsorolt az Egyesült Államokban. A jelentés számos kulcsfontosságú tényező alapján került kidolgozásra. Figyelembe vették az időjárást, a biztonságot, a látnivalókat és a tájékozódási pontokat, a parkokat és a szabadtéri lehetőségeket, a repülőtéri összeköttetést, a múzeumokat, a sokszínűséget, a kultúrát, az éjszakai életét, az éttermeket, a bevásárlást, a TripAdvisor véleményeket, az Instagram hashtageket és még sok más szempontot. Bemutatunk 10 kisvárost, melyeket 2020-ban Amerika legjobbjainak választottak.

10. Ann Arbor, Michigan

Ann Arbor a Michigani Egyetem otthona, a középnyugati régió egyetemi városa. Az adatok alapján az ország egyik legokosabb kisvárosa, amely a lakosok végzettsége alapján a második helyen áll. Habár az egyetem Ann Arbor turisztikai vonzerejének kulcseleme, a campus felfedezésén túl számos látnivaló várja a kikapcsolódni vágyókat. Többek között romantikus sétát tehetünk a különleges ösvényeken vagy kedvünk szerint akár sörfőzde túrát is választhatunk.

Ann Arbor Apartments & Townhomes for Rent | Uptown Ann Arbor

9. Myrtle Beach, Dél-Karolina

A Myrtle Beach megmutatja igazi amerikai életérzést. A város 19 millió látogatót fogadott az elmúlt éveben. Varázsa a több mint egy mérföldes Oceanfront Boardwalk and Promenade partszakaszban rejlik.

Trips To Discover Features Myrtle Beach Oceanfront Boardwalk ...

8. Trenton, New Jersey

New Jersey állam fővárosa változatos látnivalókkal várja a látogatókat. Előnyei közé sorolandó, hogy közel helyezkedik el olyan amerikai nagyvárosokhoz, mint Philadelphia vagy New York City, valamint híres kiváló éttermeiről és különleges édességeiről.

10 Best Trenton (NJ) Hotels: HD Photos + Reviews of Hotels in ...

7. Boulder, Colorado

A Colorado Sziklás-hegység lábánál fekszik Boulder. Ez a kisváros igazi paradicsom szabadtéri programok rajongói számára, mivel több mint 300 mérföldnyi túra- és kerékpáros útvonal áll rendelkezésre vágyaik kielégítésére. A Pearl Street Mall ad otthont több világszínvonalú sörfőzdének, ínyenceknek való éttermeknek és a divat szerelmesei is kedvüket lelhetik a vásárolgatásban.

Boulder Vacations, Activities & Things To Do | Colorado.com

6. Anchorage, Alaszka

Anchorage olyan kisváros, ahol természet, a művészet és a sör kedvelők is feltöltődhetnek. Bár Amerika kissé úti célja, de könnyen megközelíthető. Híres csendes, békés parkjairól, a közkedvelt szabadtéri helyekről, múzeumairól, bevásárlóközpontjairól és éttermeiről.

Anchorage Alaszka háttérkép letöltés

5. Asheville, Észak-Karolina

Bár már Asheville városa nem olyan ismeretlen, mint korábban, de ez nem teszi kevésbé vonzóvá. A bohém élet központja, híres művészeti alkotásairól, kézműves söreiről és az élő zenétől hangos éjszakai életéről.

Nightlife | Asheville, NC's Official Travel Site

4. Savannah, Georgia

A bájos Savannah visszarepí az utazókat a múltba. A déli város különlegessége, hogy évente több mint 150 fesztivált rendeznek, ezáltal egész év egy nagy ünnepnek tekinthető.

Things to do in Savannah, GA: Georgia City Guide by 10Best

3. Santa Fe, Új-Mexikó

Santa Fe az Egyesült Államok második legrégebbi városa (1610-ben alapították). A bemutatott városok közül a legkisebb népességgel rendelkezik, ahol a lakosok száma alig több mint 150 000 fő, mégis virágzó művészeti kultúra jellemzi, hiszen több mint 250 galériának ad otthont.

196 Circle Dr, Santa Fe, NM 87501 - realtor.com®

2. Nápoly, Florida

Nápoly, a Mexikói-öbölben, Florida délnyugati részén helyezkedik el. Csúcskategóriás üdülőváros, híres világszínvonalú kultúrájáról és kifinomult éttermeiről, ugyanakkor családbarát árak jellemzik. A város vonzza a természet szerelmeseit és a tengerpartok rajongóit fehér homokos strandjaival.

The Castle by the Sea, Naples, Florida | Leading Estates of the World

1. Reno, Nevada

A világ legnagyobb kisvárosa, ahol a természeti értékek és a növekvő infrastruktúrá összhangban működik. A kaszinó által vezérelt éjszakai élet és a menő Midtown kerület, ahol a farméttermek, a különlges kávézók és az élőzenés bárok sorakoznak, csak néhány a turisták számára elérhető programokból.

The 15 Best Architects In Reno and TahoeBuildDirect Blog: Life at Home