A World Spa Awards gyógy- és wellness-ágazat kiválóságainak elismerésére és jutalmazására irányuló globális kezdeményezés.

World Spa Awards unveils nominees for 2020 programme

2020 jelöltjeire július nyolcadikától szeptember harmincadikáig lehet szavazni. A nyerteseket az évvégen hirdetik ki. A jelöltek az iparág teljes spektrumát lefedik, kezdve a szállodai gyógyfürdőktől, a méregtelenítő és az aromaterápiás programokat kínálókon át, egészen a spa célpontokig.

On Top of the Spa World | Exotiq

A jelöltek teljes listája itt található.

A 12 hetes szavazási időszak alatt az iparág szakembereit, valamint a látogatókat felkérik, hogy szavazzanak azokra a márkákra, amelyeket a gyógy- és wellness ágazat legjobbjainak tartanak. Azoknak a szervezeteknek, amelyek be kívánnak lépni az idei programba, július 31-ig kell regisztrálniuk.

The best hotels for spa breaks in Europe | Lake como, Hotel ...

A World Spa Awards célja a színvonal emelése és az egészségturizmus növekedésének előmozdítása azáltal, hogy jutalmazza a saját területük vezető szereplőit. Továbbá fontos kiemelni, hogy a 2015-ben indult World Travel Awards testvérprogramja, amely az elmúlt 27 évben díjazta az utazás és turizmus legjobbjait.

Best Spas to Treat Yourself Around the World | Passport Magazine

Rebecca Cohen, a World Spa Awards ügyvezető igazgatója elmondta: “Örülök, hogy még a szavazás július 8-i megnyitása előtt felfedtük a World Spa Awards 2020 program jelöléseit.”

Hozzátette: „Az év első fele soha nem látott kihívást jelentett iparágunk számára.

Kiemelte: „A World Spa Awards célja mindig is az volt, hogy iparunkat szolgálja és támogassa. Elismerjük, hogy most, minden eddiginél fontosabb, hogy egyesülve támogassuk egymást és elismerjük azokat a szervezeteket, amelyek vezetik a fellendülést.”

Best Spas to Treat Yourself Around the World | Passport Magazine