Elismert utcai művészek színes graffitijeivel borított falak, egyedi bútorok a Soukból és még egy kis indiai tuk-tuk életérzés. Ez a látkép vár ránk sétálva a a Five Jumeirah Beach-en Dubajban, mikor eljutunk a Soul Street étterembe.

Soul Street welcome new summer menu in Dubai | News | Breaking ...

Lüktető utcai élet, megannyi beszélgetés ritmusos zümmögése járja át érzékszerveinket, mikor belecsöppenünk Dubaj street food világába és már nincs is másra szükségünk, mint egy nyári különlegességre a Soul Streetben ülve.

Jagjit Singh, a Soul Street mesterszakácsa által létrehozott új menü a latin-amerikai, indiai, ázsiai, európai és levantei ételklasszikusok színes kombinációja. A vendégek a világ ezernyi tájáról származó ízeket élvezhetik a séf hét fogásból álló kóstoló menüjével, melynek ára 189 Emirátusi dirham (nagyjából 16 ezer forint).

Soul Street - Dubai - Visual Architects

A mesterszakács elmondta, hogy folyamatos kísérletezés zajlik, ezért mindig a menübe kerül egy-két új speciális ízvilágú ételkülönlegesség.

A menüben megtalálható az új frissen füstölt utcai saláta, az indiai és mexikói ízekből kombinált tandori empanadas, az édesszájúaknak pedig az ízletes Snickers tempura, ropogós bundában vanília fagylalttal és csokoládé szósszal.

Soul Street - FIVE Jumeirah Village, Jumeirah Village, Dubai

Az étterem külön kiemelte a profi, multikultúrális csapatát, ahol mindenki a lehető legnagyobb szakértelemmel kezeli a területét a szakácsoktól a pultosokig.