Ezen a nyáron a zene rajongói lehetőséget kapnak, hogy a mediterrán napsütésben élvezzék azt, mivel Málta négy forró fesztiválnak ad otthont: a Back In The Future, az Escape 2 the Island, a Rhythm and Waves és a BPM fesztiválnak.

Málta azon kevés európai ország egyike, ahol nyáron biztonságosan megrendezik a nagyszabású zenei eseményeket, hiszen a koronavírus esetek száma az egyik legalacsonyabb volt Európában. A szigetcsoport a mediterrán térség egyik gyöngyszeme és mondhatjuk, hogy az örök nyár országa, ezért is tökéletes helyszíne a szabadtéri zenei fesztiválok számára.

Accommodation Glitch Festival 2020 | Gianpula Village - Rabat ...

A Back In The Future egy új kétnapos fesztiválhétvége, ahol augusztus 29-én és 30-án garantált a kirobbanó hangulat. A résztvevők olyan zenészekket láthatnak, mint Chase & Status (Jungle DJ Set), DJ EZ, Wiley, Goldie, Congo Natty, Ms. Dynamite, General Levy és még sokan mások. A fesztiválra a Földközi-tenger két legismertebb helyszínén, Gianpula Village-n és az Uno Máltán kerül sor. A jegyek vásárlása és az információk a Back In The Future weboldalán érhetők el: http://www.backinthefuture.live/

Az Escape 2 the Island szervezője, a Bass Jam több neves művészt is a soraiba állít. Attard városában Aitch, AJ Tracey, Fredo és Charlie Sloth is tiszteletét teszi a Malta Fairs and Convention Centre-ben, a beltéri és kültéri rendezvényhelyszínen augusztus 28 és 30 között. A rendezvény szervezésében a Máltai Turisztikai Ügynökség (Malta Tourism Authority) és a Visit Malta is fontos szerepet vállal. További hasznos információk a honlapon

A Rhythm and Waves fesztiválra szintén a Gianpula Village kültéri helyszínén kerül sor szeptember 4-tól 6-ig. A hangulatról pedig Andy C, Chase and Status, Netsky, Subfocus, Shy FX és Wilkinson gondoskodik. A normál jegyek ára 119 euró (úgy 42 000 forint), a VIP jegy 149 euróért (nagyjából 52 000 forint) vásárolható meg.

A BPM Fesztiválon a zseniális underground DJ-k pörgetik fel a hangulatot szeptember 11 és 13 között.. A fesztivál még nincs véglegesítve, de a fesztiválozók már regisztrálhatnak a jegyekért.

Málta online brosúrát készített, amely felvázolja azokat a biztonsági intézkedéseket és eljárásokat, amelyeket a máltai kormány minden szállodában, bárban, étteremben, klubban és a strandokon kötelezővé tett.