Buborékok a dzsungelben

0
288
(Antara.com)

Sok olyan Bubble szállodát ismerhetünk, ahol csodálatos kilátás vár ránk, de a thaiföldi Thailand’s Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort (Anantara Arany Háromszög Elefánt Tábor és Üdülő) még ennél is többet nyújt számunkra.

Jungle Bubbles| Discover the elephant outside your room

Az Eye in the Sky által tervezett kis pihenőhelyeket Jungle Bubbles néven léptek be a köztudatba. Poliészter anyagból készültek és a teljes alapterületük 22 m². Kényelmi szempontból teljesen ideálisak, fürdőszobával és légkondicionálóval felszereltek.

Egy emelt peronra helyezték fel az apró lakásokat, ahová egy kifejezetten ötletes alagútszerű bejáraton keresztül lépünk be. Minden Jungle Bubbles átlátszó részében kombinált hálószoba és nappali található king-size ággyal és néhány ülőhellyel. Nincsenek függönyök, de a fürdőszobák egy szomszédos, nem átlátszó részre lettek tervezve, ezzel valamelyest biztosítva az intim szféra nyugalmát.

The Jungle Bubbles are part of a larger 160 acre (65 hectare) resort overlooking the Mekong and Ruak rivers in northern Thailand

A Jungle Bubbles az Anantara Arany Háromszög Elefánt Tábor és Üdülő 65 hektáros dombtetőjén helyezkedik el, ahonnan kilátás nyílik Észak-Thaiföld két különleges folyójára a Mekongra és a Ruakra.

Ami pedig még ennél is nagyszerűbb élmény, hogy ebben, az üdülőhelyhez kapcsolt, környezetben élnek az elefántok egy nagyobb csoportja. Fontos megjegyezni, hogy eddig több mint 60 elefántot mentettek meg Thaiföld városi utcáin, amelyek közül 22 most is az Anantara Elefánt tábor dzsungel környezetében él.

If you'd like to stay in one of the Jungle Bubbles, they are an optional extra for visitors at the Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort