Úgy gondolom, mindenkivel előfordult már, hogy több, jobb minőségű fényforrásra lett volna szüksége, de a helyszín vagy éppen az otthoni készlet nem volt elég a vágy kiteljesítéséhez. Mostantól, ha táborozás közben, vagy akár a vízparton lenne szükségünk az éji fények növelésére könnyedén megtehetjük a MOGICS Coconut segítségével.

A Kickstarter által sikeresen finanszírozott MOGICS Coconut – egy innovatív, hordozható, vízálló lámpa – forradalmi megoldást jelent mindenki számára, aki egy kicsit szeretné feldobni az “est fényét”.

MOGICS Coconut Light (Multi-Color) - - Amazon.com

Ez a tökéletes gömb formára tervezett hordozható lámpa bármilyen helyzetbe használható, mivel képes alkalmazkodni a helyszín fomrai adottságaihoz. Nem kell mást tennünk csak előkapjuk, ha szükség van rá, és hagyjuk felfújódni, ami mindössze pár másodpercet vesz igénybe. Ez után a négy beállítási mód (meleg vagy többszínű világítási módok) közül kiválasztjuk a számunkra megfelelőt.

Kiváló minőségű LED fény minden helyet megvilágít, anélkül, hogy kapcsolóra lenne szükség. A méregmentes szilikonból készült, 100 százalékban vízálló szerkezet kompakt, összecsukható kialakítása lehetővé teszi, hogy a csomagunk részeként bárhová magunkkal vigyük. Igazán extra élmény világítani a víz alatt az éjszakai úszkálás közben vagy csak hagyni, hogy a víz felszínén lebegve adjon hozzá az esti fürdőzés kellemes pillanatához.

Igazán kiemelkedő a készenléti üzzemód is, hiszen a 330mAh-os lítium-polimer akkumulátor – beállítástól függően – akár 30 órára elegendő energiával látja el a gömböt.