Lydia Nzayo – Az első női vezérigazgató Ruandában

0
255

Lydia Nzayo-t választották a ruandai Singita Volcanoes National Park vezérigazgatójának.

Nzayo volt a team első tagja, amikor tavaly januárban csatlakozott vezérigazgató-helyettesként, mielőtt a Singita Kwitonda Lodge és a Singita Kataza House megnyitásra került volna ugyanezen év augusztusában. Fontos megjegyezni, hogy Nzayo Ruanda első női és egyetlen ügyvezető igazgatója.

Singita Volcanoes National Park - Kwitonda Lodge, Ruhengeri ...

Sokszínű kultúrális tudást birtokol és nemzetközi kapcsolatokban is magas szinten álló szakember hírében álló hölgy. 35 évvel ezelőtt Ruandában született, majd Oroszországban, Franciaországban és Olaszországban nevelkedett, miután tíz évig Spanyolországban tevékenykedett, visszatért Ruandába, hogy csatlakozzon a Singitához.

Singita Kwitonda Lodge | Volacoes National Park | Rwanda

Angela Bosini, a Singita humánerőforrás-menedzsment igazgatója így kommentálta megválasztását: „Lydia szilárd vezetői képességekkel rendelkezik, miközben navigálja csapatát ezekben a kihívásokkal teli időkben.”

A Singita Volcanoes National Park megnyitásával a Singita kiterjedt újratelepítési kezdeményezéseket vállalt kulcs szerepet Ruandában, hozzájárulva a veszélyeztetett hegyi gorillák számának növeléséhez a nemzeti parkban.

A Singita Kwitonda Lodge jelenléte a park határán segíti a természetes területi elválasztás megteremtését a mezőgazdasági telkek és a körülbelül 320 hegyi gorilla élőhelye között.

Singita Kwitonda Lodge, Volcanoes National Park, Rwanda - 2020 / 2021