A karibi térségben is látják a technológiai fejlesztések fontosságát

0
203
(Shandon Travel)

A Chukka Caribbean Adventure, a karibi utazások szakértője, egy új, innovatív alkalmazást indított az utazók számára. Az Apple és az Android készülékekre egyaránt elérhető technológia javítja az ügyfélélményt mind az üdülőhelyek, mind a tengerjáró hajók utasai számára.

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy böngésszenek a Chukka Tours által kínált lehetőségek között, továbbá fotókkal, videókkal és túraleírásokkal gazdagítják a lehetőségeket, hogy mindenki megtalálja a tökéletes karibi kalandot.

Chukka Tours launches new consumer app

A vendégek ellenőrizhetik a túra idejét és foglalhatnak bárhonnan, miközben lehetőség van a foglalás felülvizsgálatára és emlékeztetők beállítására. Időmegtakarítás céljából a látogatók online lemondással élhetnek vagy személyes QR-kódot kapnak a gyorsabb helyszíni azonosítás érdekében.

Marc Melville, a Chukka Tours vezérigazgatója elmondta: “Chukka egyike az első karibi utazásszervező vállalatnak – ha nem a legelső – aki elindította a mobilalkalmazást.”

Az alkalmazást Jamaicában fejlesztették és világjárvány idején is megteszenek mindent, hogy az ügyfelek igényeit szem előtt tartva fejlesszék szolgáltatásaikat. Ide tartozik, hogy a Chukka Caribbean Adventures a régió legnagyobb természetvédelmi kalandszervezője. A felfedezés és a kaland szelleme által vezérelt vállalkozás a legmagasabb színvonalú túraélmények megtervezésére, fejlesztésére és átadására törekszik.