Dél-Afrika egy új alkalmazással segíti a turizmus újranyitását

0
242

A Tourism Business Council of South Africa (Dél-afrikai Turisztikai Üzleti Tanács – TBCSA) elindította az Opus4business turisztikai és vendéglátóipari alkalmazását.

Az új alkalmazás elősegíti az ipar biztonságos újranyitását azáltal, hogy a vállalkozások tulajdonosait a koronavírus-járványra vonatkozó turisztikai biztonsági protokollok biztonságos végrehajtására képzi.

Az ipari tervezésű idegenforgalmi protokollok alapján Dél-Afrika megkapta a World Travel & Tourism Council (WTTC) globális biztonsági engedélyét. A jóváhagyással olyan további engedmények járnak a TBCSA számára, mint például a WTTC Safe Travels engedély kiadása Dél-Afrika számára.

Ezek a speciálisan kialakított engedélyek lehetővé teszik az utazók számára, hogy felismerjék azokat a vállalkozásokat, amelyek elfogadták az egészségügy és higiénia területén a biztonságos utazás globális szabványosított jegyzőkönyvét.

Az Opus4business alkalmazás gyors, egyszerű és papírmentes módja az iparági protokollok megfeleltetésének rögzítéséhez, ezáltal megfelelő módon képezhetők az idegenforgalom üzlettulajdonosai és az alkalmazottak a program keretében.

A megvalósítás után a rendszer bizonyítékot szolgáltat arra, hogy az egészségügyi szűrési és tisztítási eljárások be vannak-e állítva és segít a vállalkozásoknak a személyes adatok védelmével összhangban a munkavállalók, szállítók, kézbesítők és ügyvédek Covid-19 egészségügyi átvilágításának zökkenőmentes kezelésében, az ipari frissítések megszerzésében és a telepítésben, továbbás szükség esetén a kapcsolatfelvételben. Az utazókat pedig felkérik, hogy töltsék le az alkalmazást, hogy nyomon követhessék a biztonságos helyszíneket és a szabadidős tevékenységek listáját.

A TBCSA úgy véli, hogy ez a technológia megadja a megfelelő biztonságot az idegenforgalmi értéklánc minden érdekeltjének, amely kiemelt részét képezi a megfelelő újraindításnak.