Hatalmas területen fekszik az új kazah all inclusive luxus üdülőhely

0
237

Kazahsztán üdvözölte egy új, all inclusive luxus üdülőhely, a Rixos Water World Aktau Hotel megnyitását.

RIXOS WATER WORLD AKTAU - Updated 2020 Prices & Resort Reviews ...

Az 500 szobával – melyből 23 lakosztály és luxusvilla – rendelkező ingatlan a saját, 420 méter hosszú strandján fekszik, ahol nagyjából 500 négyzetméteres sétány és napozóhely áll a vendégek rendelkezésére. Teljes üzemeltetés esetén a hotel 750 főt foglalkoztat majd, akiknek a képzése a Mangistau Turisztikai Főiskolán történik. Ezen felül a szállodaszemélyzet egy részét Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben képzik tovább.

Hotel in Aktau - Rixos Water World Aktau - ALL

A szálloda elhelyezkedése is ideális, hiszen 42 kilométerre fekszik a helyi repülőtértől és mindössze 20 kilométerre Aktau központjától.

Rixos Water World Aktau Hotel - Deals, Photos & Reviews

Az élményekből sem szenved hiányt az aki ezt a páratlan üdülőhelyet választja, hiszen a lenyűgöző Water World park, csúszdák és medencék széles választékát kínálja. Továbbá a szálloda gazdag szórakoztató programokat ígér, szabadtéri koncertekkel, tematikus partikkal és fesztiválokkal. A véndégek kényeztetéséért különböző típusú gyógykezelések – beleértve a török hammamot, a római medencét, a hótermet és a szaunát – felelnek.

Mahmut Zharimbetov, a Rixos Water World Aktau Hotel ügyvezetõ igazgatója elmondta: „A Rixos Water World Aktau az elsõ osztályú kikapcsolódás új helyévé válik mind Aktau vendégei, mind lakosai számára.