A Therabody tech wellness és masszázs terápia globális vezetője bejelentette, hogy a tenisz bajnok és vállalkozó, Maria Sharapova beruházott a vállalkozásba és stratégiai tanácsadókén részt is vesz az üzletben. Sharapovanak fontos szerepe lesz a vállalat globális növekedési stratégiájának támogatásában.

Miután 2020 februárjában ötszörös Grand Slam bajnokként vonult vissza a profi tenisztől, Sharapova az egészségügyi és wellness társaságokba fektetett be. Üzleti ismereteinek köszönhetően és a profi sport hátterével Sharapova stratégiai tanácsadóként való bevonása a Therabody-ba túlmutat a hagyományos befektetői kereteken.

Sharapova fontos szerephez jut a cég folyamatos terjeszkedésében az európai és ázsiai piacon. Ide tartozik a vállalati partnerkapcsolatok építése, a növekedési stratégiák és a Therabody jövőbeli irányával kapcsolatos tanácsadás és kapcsolattartás a növekvő wellness technológiai területén.

“Büszkén fogadom Maria Sharapovat Therabody családunkba befektetőként és stratégiai tanácsadóként” – mondta Benjamin Nazarian, a Therabody vezérigazgatója. „Ahogy folytatjuk az innovációt és a wellness termékek kínálatának szélesítését, Maria osztja Therabody azon elképzelését, hogy természetes wellness megoldásokkal javítják az emberek életét. Mint korábbi profi sportoló, pontosan tudja, hogyan kell regenerálni és gondoskodni a testéről a pályán és azon kívül. A Therabody csapata izgatottan várja az együttműködést Mariaval, hogy megosszák tapasztalataikat a növekvő közösségünkkel az emberek életének megváltoztatásához.”