Technológiai partnerség a B2B szektorban

0
283

Az utazási technológiák területén vezető vállalat, az eRevMax bejelentette, hogy befejezte az integrációt Európa egyik leggyorsabban növekvő utazási nagykereskedésével, a Veturis Travel vállalattal.

A zökkenőmentes kapcsolat megkönnyíti a valós idejű adatátvitelt a szállodák és a vállalat között a RateTiger és a LiveOS platformon keresztül és elősegíti a magasabb szintű közvetlen kapcsolatot a szállásszolgáltatókkal.

A Kanári-szigeteken található Veturis Travel több mint 300 000 szállodát támogat B2B felületen keresztül, több mint 25 000 szállodával Spanyolországban, ami az eRevMax egyik legfontosabb piaca Európában. A Veturis Travel több mint 25 000 utazási irodával dolgozik 90 országban, a legfontosabb piacok: Spanyolország, Portugália, Franciaország, Olaszország, Németország, Belgium, Hollandia, Románia, Oroszország, Thaiföld, USA, Marokkó, Argentína, Peru és Kolumbia. Ez az integráció lehetővé teszi a szállodai partnerek számára, hogy kezeljék a szobaárakat és az elérhető helyeket, valamint hogy a RateTiger / LiveOS platformon keresztül foglalásokat kapjanak a Veturis Travel webhelyéről közvetlenül a PMS-be (Property Management System – Integrált szállodai szoftver).

„A RateTiger, a piacvezető csatornakezelő platform partneri viszonya segít abban, hogy fokozzuk jelenlétünket az ázsiai, csendes-óceáni, európai, közel-keleti, latin-amerikai, karibi-térsében és az Egyesült Államokban. Folyamatosan növeljük befektetéseinket a technológiai integrációkba az árak, a rendelkezésre állás és a korlátozások valós idejű kezelése érdekében, stratégiánk részeként, hogy bővítsük a szállodákkal kötött szerződéseinket. ”- mondta Irma Mesa, a Veturis Travel értékesítési támogatás vezetője.

A szállodák mellett a Veturis Travel körutazásokra, transzferekre, utazási csomagokra és egyéb utazási termékekre is szakosodott.

Ashis Saha, az eRevMax projektmenedzsere a következőket kommentálta: „A Veturis Travel vállalattal folytatott partnerkapcsolat része annak a stratégiánknak és elkötelezettségünknek, hogy az online terjesztést könnyebbé tegyük a szállásadók számára és több lehetőséget biztosítsunk számukra, hogy bővíthessék hálózatukat a növekvő bevétel érdekében.”

Az eRevMax világszínvonalú kapcsolódási megoldásokat kínál, kifinomult elemzéssel, terjesztési képességekkel és interaktív jelentési irányítópulttal. Segít a szállodáknak megalapozott döntések meghozatalában és egyszerűsíti a bevételek kezelését a jobb eredmények érdekében.