Új, kulcsfontosságú funkciók az Etihad Airways mobilalkalmazásában

0
283

Az Etihad Airways bővitést végzett az Android, az Apple és a Huawei okostelefonok mobilalkalmazásánban, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy még könnyebben kezeljék foglalásaikat.

Az új funkciók lehetővé teszik frissítéseket vagy egyéb extrák vásárlását. Ide tartozik a fizetőeszközként használható Etihad Guest Miles szolgáltatás, melyben a foglalási folyamat további tíz fizetési lehetőséggel is elvégezhető.

Frank Meyer, az Etihad Airways digitális részlegének vezetője elmondta: „A koronavírus-járvány idején a rugalmasság növelése érdekében létrehoztuk a Travel Bank-ot, egy olyan számlát, amelyet a vendégek felhasználhatnak a jövőbeni repülésekhez.”

Hozzátette: „Az új alkalmazással a vendégek most lefoglalhatják következő járatukat a megtakarított utazási kreditekkel, miközben az utazási korlátozások miatt nem repülhetnek.”

Kiemelte: “Mivel arra törekszünk, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük az utazást, ez előrelépés az innovációs stratégiánkban.”

A frissített mobilalkalmazás egyszerűen használható és lehetővé teszi a vendégek számára, hogy könnyen kezeljék adataikat, hangalapú kereséssel foglaljanak le járatokat, vagy regisztrálhassanak a légitársaság hűségprogramjába, az Etihad Guest-be.

Továbbá az Uber és a Google Maps immár integrálva van az alkalmazásba, hogy segítsen az utasoknak a tájékozódásban. Ha pedig a kiválasztott járat státusza megváltozik, automatikus frissítést érkezik az alkalmazáson keresztül.

Az új Etihad Airways applikáció letölthető a Google Play, a Huawei AppGallery vagy az Apple Store segítségével.