Hollywoodi életérzés Mexikóban

0
368

A Planet Hollywood Beach Resort Cancún kigördíti a vörös szőnyeget vendégei előtt, mikor megnyitja második all-inclusive üdülőjét Costa Mujeresben, 2020. december 15-én, a Planet Hollywood Beach Resort Costa Rica 2018. októberi debütálását követően.

Ami a mexikói tengerparti úti célokat illeti, Cancún mindig a figyelem középpontjában állt, különleges gasztronómiájával, éttermeivel, pulzáló éjszakai életével és hívogató fehér homokos strandjaival.

Nevével ellentétben a szálloda nem Cancúnban, hanem Costa Mujeresben épült. “Mindössze 30 percre Cancúntól északra, Costa Mujeres megteremti a tökéletes vakáció helyszínét, olyan közel Cancúnhoz, hogy élvezhessük a kínálatát, de elég távol ahhoz, hogy meghitt légkörrel és nyugodt hangulattal biztosítsa a pihenést.” – mondta Todd Kirlik, a Hollywood Planetet üzemeltető Blue Diamond Resorts globális kapcsolatokért felelős igazgatója.

“A Planet Hollywood Resorts egyik része a Vacation Like a Star élmény, amely azon képességünk körül forog, hogy előre lássuk a vendégek igényeit és olyan meglepetést és örömet szerezzünk számukra, ami megteremti az egyedülálló nyaralás élményét.” – fejtette ki Kirlik.

“A Vacation Like a Star élmény egy emlékezetes nyaralást hoz el, amely ösztönzően hat  vendégekre, akik elmondják a történeteinket és tovább ajánlják a Planet Hollywood márkát, amikor csak lehetőség nyílik rá.” – tette hozzá.

Planet Hollywood Cancun

A szálloda összesen 898 szobával és lakosztállyal lesz felszerelve, amelyek közül 566 a központi üdülőrészen, 332 pedig az Adult Scene (Felnőtt Helyszín) területén található. Ez az új, kizárólag felnőtteknek szóló üdülőhely-koncepció a szállodán belül, saját tengerparti és medencés részleggel, úszó bárral és pincérszolgálattal, valamint két speciális étteremmel.

Az ingatlan területén több aktív tevékenység végezhető és számos látnivalót is tartalmaz, többek között a Shipwreck Cove-t, a Jurassic Splash Parkot, a FlowRider szörfszimulátort, egy kilenc lyukas golfpályát, egy Stars Kids Club-ot, egy Teens Club-ot és egy mozit.

Planet Hollywood Beach Resort Cancun's lazy river

A Planet Hollywood Cancun területén kialakított egy Planet Play nevű kalandparkot, trambulin zónával, golf szimulátorral, kosárlabda pályával, ahol felnőttek és gyerekek is jól érezhetik magukat.

Egészségügyi és biztonsági szempontból elvégezték a megfelelő és elvárt intézkedéseket, hogy megvédjék a vendégeket és az alkalmazottakat a járvány ideje alatt is.

Nyitási akcióként a vendégek Entourage lakosztályt bérelhetnek személyenként 165 dollárért, 500 dollár jóváírással és legfeljebb két gyerekkel, akik ingyenesen szállhatnak meg az üdülőben.