Teljesen automatizált luxus apartmanhotelek Tel-Avivban

0
247

A Jurny SaaS-alapú menedzsment megoldásokat kínáló vezető vendéglátóipari cég bejelentette, hogy megállapodást kötött az I-Swift-tel egy új apartmanhotel üzemeltetéséről Izrael kulturális és kereskedelmi fővárosának, Tel-Aviv központjában.

A Jurny integrálja saját technológiáját és menedzsment szolgáltatásait, hogy érintés nélküli vendégélményt nyújtson és egyszerűsítse a műveleteket, ideértve a foglalási szolgáltatásokat, a takarítás szervezését és az ügyfélszolgálatot.

A vállalat kulcsrakész menedzsment megoldást kínál butikszállodák és apartmanhotelek számára, hogy átalakíthassák a szobákat teljesen berendezett és automatizált lakosztályokká. Az egységeket intelligens otthoni technológiával fejlesztik, hogy lehetővé tegyék az érintés nélküli, egyedi felhasználói élményt a bejelentkezéstől a kijelentkezésig. A vállalat vertikálisan integrált modellje úgy van kialakítva, hogy csökkentsék az általános költségeket, kezeljék az elbocsátásokat és növeljék profitot.

A történelmi Tel-Aviv kerületben található aparmanhotel közel helyezkedik a Földközi-tengerhez és város előkelő kerületéhez. Benne ötvözik a Jurny fejlett technológiáját és menedzsment megoldásait az I-Swift egyedülálló wellness kínálatával, beleértve a gyógynövényes kertet, a jógaórákat és más egészség- és wellness-szolgáltatásokat.

“Tel-Aviv a világ egyik leginnovatívabb városa, így ideális helyszín globális jelenlétünk és a Jurny márka további bővítéséhez.” – mondta David Phillips, a Jurny társalapítója és elnöke. “Jurny rekordnövekedést ért el az elmúlt évben és elkötelezettek vagyunk egy modern és páratlan élmény megteremtése mellett a vendégek számára, miközben elősegítjük a kölcsönösen előnyös kapcsolatokat partnereinkkel. Ez a partnerség jelentős mérföldkő számunkra, amikor azon dolgozunk, hogy világszínvonalú technológiánkat és szolgáltatásainkat új piacokon mutassuk be.” – tette hozzá.

A Jurny jelenleg több mint 370 egységet üzemeltet hét piacon és további 2500 egység kialakítása van folyamatban. Tel-Aviv mellett a társaság nemrégiben írt alá megállapodásokat új helyek üzemeltetéséről az Egyesült Államok nagyvárosaiban, többek között Lexingtonban, Miamiban és Nashvilleben.

forrás: traveldailynews.com