Online hibrid csúcstalálkozó a turizmusért

0
263

Szaúd-Arábia fővárosában Rijádban rendezik október 26-án és 27-én a Future Hospitality Summit hibrid virtuális konferenciát, ahol izgalmas témák és kiváló előadók mondják el, hogyan lehet egybentartani a vendéglátóipart ezekben a nehéz időkben.

A gondosan kiválasztott előadók megvitatják, újragondolják és új utat mutatnak a vendéglátás jövője felé a Közel-Keleten és szerte a világon. A virtuális esemény célja egy innovatít, inspiráló plartform biztosítása az ipar összefogása érdekében.

A csúcstalálkozót a Szaúd-Arábiai Turisztikai Minisztérium és a G20 titkársága szervezi, amely a G20 2020-as szaúdi elnöksége alatt elindított Nemzetközi Konferencia Program keretein belül zajlik együttműködve a Bench Digital-lal – a Bench Events online marketing részlegével.

Bench Digital unveils Future Hospitality Summit agenda

A Bench Digital eseményplatformja az élvonalba tartozik és számos rendezvényen bizonyította, hogy különleges és megbízható digitális élményt biztosít virtuális kiállítások, konferenciát és más rendezvények alatt biztosítva a kiváló videokapcsolatot és az integrált csevegési funkciókat.

Az eseményt hivatalosan Ahmed Al Khateeb, Szaúd-Arábia idegenforgalmi minisztere nyitja meg.

A Future Hospitality Summit csapata átfogó, hárompilléres programot készít az ipar számára, hogy megértse az új irányt, együttműködjön és felmérje a lehetőségeket, valamint változtasson a jövő újraalkotása érdekében.

A program minden egyes része online élőben elérhető és a résztvevők csatlakozhatnak és kommunikálhatnak miközben figyelik a szakértők előadását. A csatlakozást egy gyors ellenőrzés előzi meg egy rövid videohívás elindításával. Az előadások alatt a résztvevők egyszerűen és könnyen átadhatják egymásnak virtuális névjegykártyájukat a ‘csatlakozás’ gombra kattintva.

Kerekasztal beszélgetésekre is lesz lehetőség, ahol koncentráltabban és még részletesebben vitatják meg az iparág konkrét problémáit. Itt meghatározott számú résztvevő csatlakozhat egy több képernyős élő video beszélgetéshez, ahol üzleti tervek, ötletek és ipari ismereteket cserélnek gazdát.

Future Hospitality Summit Leads the Way, Live From Riyadh & Across the World, 26-27 October

A Future Hospitality Summit hibrid virtuális konferencia több mint 100 iparági vezető előadóval várja a hatezernél is több résztvevőt a világ minden tájáról. Többek között megnézhetjük és meghallgathatjuk Alexandre de Juniac, az IATA főigazgatóját; Christian Clerc, a Four Seasons globális műveleti részlegének elnökét és Keith Tan, a szingapúri idegenforgalmi tanács vezérigazgatóját és az iparági témákkal kapcsolatos gondolataikat, elképzeléseiket.