Fényűző élet Miamiban

0
455

Az AS + GG (Adrian Smith + Gordon Gill), a Jeddah Tower mögött álló vállalat nemrégiben megkezdte az új luxus tornyának megépítését. Az Una Residences egyedülálló, a tenger és a yachtok által ihletett dizájnjával és fantasztikus kilátással büszkén áll majd Miami partján.

Una Residences' overall shape is inspired by Italian yacht maker Riva

Az Una Residences Miami Brickell negyedében épül. A torony teljes magassága 176 méter, melyet az olasz Riva luxus yacht gyártó vállalat által készített vízi járművek ihlettek, mind a külső, mind pedig a belső kialakítást figyelembe véve.

Una Residences is due to be completed in 2023“Az Una finoman hullámos felülete és erős sziluettje büszkén áll a víz szélén” – mondta Adrian Smith dizájn partner. Hozzátette: “A klasszikus jachttervezéshez használt elegáns forma és pazar anyagok – különösen a gyönyörűen lakkozott fa és rozsdamentes acél csatlakozók találhatók az olasz gyártmányú jachton, a Riva-n. Gondosan kidolgozott, részletes és aprólékos tervezésű, elegáns és pihentető. Elsődleges célja, hogy jól viszonyuljon és hozzáadjon Miami szépségéhez és a csodálatos életstílushoz, amiről ez a város igazán ismert.”

Una Residences will contain a total 135 apartments over 47 floors

Az épület 47 emeletén 135 apartman lesz elérhető, káprázatos kiláttással a Biscayne-öbölre, valamint az Atlanti-óceánra és Miami különleges világára. A kettő és öt közötti hálószobálval kialakított lakások mellett két ultraexkluzív penthouse lakosztálya is helyet kap, amelyek mindegyike saját medencével büszkélkedhet.

Una Residences' apartments will offer views of Biscayne Bay, as well as the Atlantic Ocean and Miami skyline

Szintén az egyedi dizájn része a padlótól a mennyezetig érő ablakokat, nagy szabadtéri teraszokat, luxus belső terek csúcskategóriás anyagokkal kidolozva. A rezidenciához tartozik három úszómedence, fitneszközpont, gyógyfürdő, saját terület a gyerekeknek, média szoba és 24 órás portaszolgálat. Szintén a fényűzéshez tartozik, hogy a lakosok belépést kapnak a közeli exkluzív Grand Bay Clubba is.

A home in Una Residences will cost between $1.9 and $7.4 million, with the penthouses fetching up to $21.6 million

 

Mint az közismert a luxus magas árakkal jár kézenfogva, ami a Una Residences-nél sincs másképp. A lákások 1,9 és 7,4 millió dollár között vásárolhatók meg, a penthouse lakosztályok ára elérheti akár 21,6 millió dollárt is, ami nagyjából megfelel a Zaha Hadid One Thousand Museum – szintén Miamiban található – árainak.

Az átadást 2023-ra tervezik. A projekt fejlesztésében részt vesz az OKO Group és a Cain International, valamint az Enea Landscape Architecture végzi a terület külső exkluzív megjelenésének kialakítását.