Kifinomult kényelem a Wyandham Admedabad Shela-ban

0
314

A Wyandham Hotels & Resorts legújabb szállodáját India, Gudzsarát államának fővárosában Admedabad-ban nyitotta meg. A hatalmas komplexum csendes városi környezetben, mintegy 65 000 négyzetméternyi területen kínál lehetőséget a látogatóknak. A vendégek 34 korszerűen felszerelt tárgyalóterem közül választhatnak, mely akár 3500 résztvevő befogadására is képes. Ezen felül látogathatóak a fedett és szabadtéri medencék, az nyugtató pihenést kínáló spa részleg, továbbá egy elegáns  szalon és a hotel saját mozi terme is. 

Wyndham Ahmedabad Shela Ahmedabad Price, Reviews, Photos & Address

“ A Wyndham márkanév világszerte elismert, magas színvonalú szolgáltatásainak köszönhetően. Az újonnan nyíló Admedabad-i szálloda tökéletes kiegészítése az egyébként is erős indiai márkaportfóliónknak, mellyel együtt immáron több, mint 4000 nyitott és működő szállodai szobára növeltük befogadóképességünket. “

– mondta Nikhil Sharma, a Wyndham Hotels & Resorts, Eurázsiai regionális igazgatója.

Wyndham Ahmedabad Shela | Ahmedabad, IN Hotels

“Csapatunk további 18 új franchise megállapodást kötöttek India szerte, melyekből már tizenegy esetben segítették, a tulajdonosok számára az elindulását és a szállodák megépítését, ezek várhatóan az elkövetkezendő két évben kerülnek megnyitásra.”

– emelte ki a regionális igazgató.

Wyndham Ahmedabad Shela, Ahmedabad – Updated 2021 Prices

A Wyndham Admedabad Shela kifinomult kényelmi és magas szintű szolgáltatásokat kínál. A szálloda könnyű megközelítést biztosít egyes látnivalókhoz, mint például a Jama Masjid mecset és a Kankaria-tó, valamint a főbb közlekedési útvonalak is könnyen elérhetőek, beleértve a Sardar Vallabhbhai Patel nemzetközi repülőteret, az Ahmedabad Junction vasútállomást és az SG autópályát.