A turizmus rehabilitációja – élet a nyitás előtt és után

0
99

Rasztovits Dávid, a Digitális Turizmus Zrt. vezérigazgatója és állandó beszélgető partnere Érzfalvi András az előző hetekhez képest egy sokkal vidámabb témájú Turizmus világa előadással készült a Trend FM-en.

Elindult a turizmus szektor szereplőinek első lépése a rehabilitáció felé, mely a teraszok megnyitásával kezdődhet el. Szakértői szemmel elemezték az újranyitás leendő lépcsőfokait, a szakemberek felé kialakult elvárásokat, valamint számos érdekes témát, mint például a vakcina marketing kommunikációs eszközként történő alkalmazása. Beszélgetésük során válaszokat kaphatunk olyan kérdésekre is, melyek a turizmus szektoron belüli harmónia kialakítását taglalják.

A Turizmus világa ezen epizódjában egy programajánlóval is gazdagodhatunk, hiszen jövő hét kedden (2021.04.27) megrendezésre kerül a Budapest Brand Nonprofit Zrt. online konferenciája, ahol húsz turisztikai és vendéglátó szakember előadását hallgathatják meg az érdeklődők. A Budapest Brand Nonprofit Zrt. a főváros hivatalos turisztikai, kulturális és marketing szervezete, amely egyszerre alakíthatja a város márka és turizmus stratégiáját, illetve felel a városi tartalmak előállításáért és a kulturális fesztiválok szervezéséért. Az előadás keretein belül ezekről a témákról hallhatunk érdekes információkat.

Az eredeti adás meghallgatható a Trend FM weboldalán.